A mormon-összeesküvés - újratöltve!

Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam:

"Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna valaki, és szembesítene bennünket a fenti találgatásoknál is megdöbbentőbb valósággal."

Nos, bárcsak minden kérésem így teljesülne... A lenti "tovább" linkre történő kattintás után ugyanis azt a levelet olvashatjátok, amelyet a Mormon Egyház egyik (nem is akármilyen pedigréjű) tagja írt nekem. Egy hangot, egy karaktert sem változtattam rajta.

Olvassátok tehát Mezőbándi sorait. A nekem küldött magánlevelet (riszpekt!) a teljes nevével írta alá, de azt hiszem, ez itt most nem releváns. És nézzétek el nekem, de ide most nem mellékelek illusztrációkat. A levélben idézett, és a posztomból származó részeket (a könnyebb vizualizálás érdekében) sárga alapszínnel emeltem ki.


A posztot - teljes terjedelmében - ide kattintva olvashatjátok!



Címkék: usa vallás keresztény mormon újratöltve szabadkőművesek

Konspirációs teóriák

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

Végleges logó 1.jpgGyere át a BlogRepublik Konteóblogjára, regisztrálj és mondd el a véleményed az eddigi témákról, vagy javasolj újakat! 

tiboru

Megjelent a Konteókönyv!

Apró_konteó_matrix_260.jpg

Konteó-archívum

Tiboru egyéb ajánlatai

Ezekre is vessetek egy pillantást!

Ennyien vagytok most itt:

Innen figyelnek bennünket...

süti beállítások módosítása