Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után

Az emberiség történelme (számos más párhuzam mellett) úgy is felfogható, mint folyamatos harc, kutatás és kísérletezgetés az egyre hatékonyabb (és olcsóbb) energiaforrásokért. Már a nagyon távoli őseink is azon izmoztak, hogy száraz fűszálak helyett olyan faágakat rakjanak a tábortűzre, amelyek hosszabb ideig égnek, nagyobb hőt termelnek és lehetőleg egy egész erdőre való van belőlük a közelben. Arra, hogy mennyire füstöl, akkor még magas ívben tettek, de ne bántsuk őket ezért; hol voltak akkor még a környezetvédők…

Úgy érzem, ezzel az elképesztően szellemesre sikerült hasonlattal sikerült fel is vezetnem mai írásunkat, amely a nem szokványos, de alternatív energiaforrásokról fog szólni – persze konteó-oldalról megközelítve. Csavard feljebb a fűtést, tegyél fel egy kis sejtelmes zenét, ne gondolj az üzemanyag-árakra és szorongva kezdd olvasni mára rendelt oktatóposztunkat.


A posztot - teljes terjedelmében - ide kattintva olvashatod!

 

Címkék: politika orosz arab energialobbi

Konspirációs teóriák

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

Végleges logó 1.jpgGyere át a BlogRepublik Konteóblogjára, regisztrálj és mondd el a véleményed az eddigi témákról, vagy javasolj újakat! 

tiboru

Megjelent a Konteókönyv!

Apró_konteó_matrix_260.jpg

Konteó-archívum

Tiboru egyéb ajánlatai

Ezekre is vessetek egy pillantást!

Ennyien vagytok most itt:

Innen figyelnek bennünket...

süti beállítások módosítása