2011.02.01.

Függöny

Kedves olvasók, hozzászólók, mindenki!

Köszönöm nektek az eddigi itteni figyelmet. Az ismert előzmények után úgy döntöttem, hogy a Konteóblog (bő két év, közel száz poszt és  2.350.000 oldalletöltés után) elköltözik, egy házzal odébb. A blog.hu-nak köszönöm az eddigi lehetőséget, s azt is el kell mondanom, hogy a legnagyobb korrektséggel viszonyultak hozzám a cuccolással együttjáró macera során; például a rendelkezésemre bocsájtották az eddigi illusztrációkat, s arról is biztosítottak, hogy nem áll szándékukban törölni az itteni posztokat.

Az új helyet lassacskán belakom, de értelemszerűen nem megy egyik napról a másikra; zökkenők vannak és lesznek is még egy darabig. Számítok mindazokra, akik továbbra is kíváncsiak az írásaimra.

Kommentelni mostantól ezen a blogon nem lehet, s a régi posztok - teljes terjedelmükben - is csak az új helyen olvashatóak, ahol a hozzászólás regisztrációköteles ugyan, de szerintem megéri :-)


Ennyi. Csapó.

tiboru

Címkék: szolgálati közlemény

Konspirációs teóriák

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

Végleges logó 1.jpgGyere át a BlogRepublik Konteóblogjára, regisztrálj és mondd el a véleményed az eddigi témákról, vagy javasolj újakat! 

tiboru

Megjelent a Konteókönyv!

Apró_konteó_matrix_260.jpg

Konteó-archívum

Tiboru egyéb ajánlatai

Ezekre is vessetek egy pillantást!

Ennyien vagytok most itt:

Innen figyelnek bennünket...

süti beállítások módosítása